Uitgebreide gezondheidsanalyse met de Corpus Analyser

Mogelijk wilt u eens een afspraak maken met een professionele behandelaar en heeft u vragen over uw gezondheid. Met deze test van enkele minuten weet hoe het met uw gezondheid is gesteld en welke conditie verbetering prioriteit heeft.

De Corpus Analyser is een hulpmiddel om 250 fysieke functies snel te analyseren. U bespaart veel tijd en geld om direct met de meest effectieve therapie voor u lichaam gericht aan de gang te gaan.

Test de werkelijke oorzaak
Bij gezondheidsproblemen is niet altijd duidelijk waar de oorzaak ligt. De symptomen die worden waargenomen of die door een cliënt worden verteld, zijn slechts een indicatie. De oorzaak kan uit een geheel andere richting komen.

De Corpus Analysemethode is niet te vergelijken met een reguliere diagnose en kan als zodanig ook niet worden toegepast. De Corpus Analyser Pro test het magnetische veld van de cellen op basis van bioresonantie en radionika. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het subtiele aura- of etherische veld van de cliënt.

Deze verschijnselen kunnen zich in het fysieke lichaam, het etherische lichaam, het emotionele lichaam of het mentale lichaam manifesteren.

Wat wordt getest?
De Corpus Analyser Pro test een groot aantal (250) parameters van lichaamsfuncties en organen, toont de afwijkingen van de norm zodat u met deze uitkomst kan analyseren wat de mogelijke oorzaak is van het symptoom.

Soms komt de uitslag overeen met de verschijnselen, soms in het geheel niet. In dat laatste geval kijkt de behandelaar naar afwijkende parameters die met het betreffende verschijnsel te maken hebben.

Dit levert een enorme tijdwinst op voor uw analyse waardoor direct de klacht met de hoogste prioriteit aangepakt kan worden.

Voor elke parameter worden de testwaarden en de normwaarden zowel grafisch als in cijfers weergegeven. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekorten, de overschotten en de absorptiecapaciteit. Onder meer test de Corpus Analyser de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skeletstelsel, het functioneren van organen, cholesterol, sporenelementen, vitaminen, mineralen, vetzuren, sporenelementen, zware metalen, allergieën, enz.

Meer informatie over de Corpus Analyser Scan [PDF]

Kom in contact met ons

Stuur ons uw bericht en wij reageren zo snel al mogelijk. U kunt ons ook telefonisch benaderen op telefoonnummer: 0655 838 000.

13 + 14 =