Wat is Health Consultancy

Health Consultancy is opgezet door Kees van Zijtveld. Kees is orthomoleculair opgeleid en in de medische psychologie in de jaren 90. Zijn achtergrond: is ondernemen, hij richtte diverse bedrijven op en startte in 1987 het training- en consultancybureau Nieuwe Dimensies en heeft dertig jaar als trainer & coach organisaties, teams en individuen bijgestaan met trainingen en transformatie management.

Hij doet dat nog steeds, na de verkoop van zijn bedrijf in 2007 is hij zich daarnaast meer gaan richten op het herstel van de gezondheid van de mens van lichaam en geest.

Het specialisme in Health Consultancy. De corpus analyser meet het magnetisch veld van de cellen op basis van bioresonantie en radionika, een geavanceerd software systeem analyseert het resultaat. Deze gezondheidsscan/test van het lichaam geeft inzicht in 40 vitale groepen van het lichaam en 250 parameters. De test geeft o.a. inzicht van de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skelet, functioneren van de organen, cholesterol, conditie van het immuunsysteem, sporenelementen, allergieën en toxiciteit etc. en ook de tekorten en het opnamevermogen van de cliënt van mineralen en vitaminen en aandachtspunten zoals verzuring en belasting van toxische stoffen en zware metalen, vaak de oorzaak van moeheid.

Behandelingen voor herstel kan o.a. met orthomoleculaire middelen, vitamines en Nano mineralen, dan wel met Healy frequentie therapie of met speciale ontgiftende middelen zoals Zeoliet met speciaal double helix water en nog veel meer.

Psyche en lichaam
Kees kan hulp bieden en ondersteunen in stressvolle of angstaanjagende situaties, tot aan het helpen opheffen of leren omgaan met trauma’s. Hij specialiseerde zich in de behandeling van Burn-out, het detoxen /ontgiften en het lichaam weer helpen om gezonder en adequaat te functioneren door middel van o.a. orthomoleculaire en Nano suppletie.

En mogelijk belangrijker is het “nieuw” helpen functioneren van de geest tot aan het helpen opheffen van (onbewuste) hinderlijke overtuigingen en deze vervangen door nieuwe helpende (levens- en/of werk) overtuigingen.

Burn-out behandelingen
Met zijn orthomoleculaire- en medisch psychologische opleiding en achtergrond helpt hij o.a. mensen met een Burn-out om fysiek, mentaal en emotioneel weer snel in balans te komen. Want rust … roest en heft de Burn-out niet op. Hierbij kunt U denken aan herstel van de hormoon huishouding, de bijnieren en het zenuwstelsel, de hypothalamus en hypofyse (HPA as) weer in balans te krijgen met orthomoleculaire en Nano suppletie i.c.m. mentale coaching middels zijn 3 G aanpak, gewenste situatie, goede relaties en genieten van het moment.

Voor velen is zo’n aanpak nog onbewust ver weg en ook onbekend terrein.

Consultant, coach en trainer
Als consultant, coach & trainer is Kees gericht om individuen, teams en organisaties weer te helpen aan een actuele duurzame visie met heldere doelen, een haalbare strategie en een krachtig actieplan en dat tijdelijk te blijven volgen en implementeren. En ook persoonlijk om (weer) succesvol te kunnen zijn als herintreder na een ziekte of ontslag op de arbeidsmarkt of het verwerven van een baan of succesvol een eigen bedrijf te starten & in de markt te zetten.

Kees van Zijtveld maakt een gezondheidsscan van het lichaam van 40 groepen vitale delen van het lichaam en 250 parameters met mogelijke tekortkomingen van de opname capaciteit van de cliënt van vitamines en mineralen en aandachtspunten zoals verzuring van het lichaam, belasting van toxische stoffen wat een goed functioneren kan verstoren.

Kom in contact met ons

Stuur ons uw bericht en wij reageren zo snel al mogelijk. U kunt ons ook telefonisch benaderen op telefoonnummer: 0655 838 000.

2 + 4 =