De kwaliteit van Nano edelmetalen mineralen

De kwaliteit van Nano edelmetalen en mineralen voor Uw welzijn.
Herstel door eeuwen oude wijsheid en kennis naar moderne gezondheid.

De kleinste deeltjes, het zuiverste water, de beste resultaten

Nano deeltjes zijn oneindig klein, kleiner dan colloïdale deeltjes. De kleine omvang van deze deeltjes zorgt ervoor dat ze gemakkelijk in het lichaam worden opgenomen- met sommige mineraalwaters begint dat al meteen. Nanodeeltjes zijn bolvormig, waardoor een groter energieoppervlak en zetapotentieel hebben. Zetapotentieel is de energie die een nanodeeltje omringt. Zetapotentieel zorgt ervoor dat het nanodeeltje pathogenen van welke aard dan ook te zoeken en te vernietigen. Het is zetapotentieel dat de mineralen ertoe brengt om hun werk te doen om uw lichaam gezond te houden en uw immuunsysteem te stimuleren.

Productoverzicht en wat het doet:

NANO EDELMETALEN

Nano zilver
15 ppm Doodt ziekmakende bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. “werkt als tweede immuunsysteem”. Ontstekingsremmend.
In te zetten bij: tandvleesontsteking, oog- en oorontsteking, huidklachten en darmklachten. Als pathogenendetox (4 weken).
Op zichzelf of ter ondersteuning van andere middelen bij o.m. lever detox, griep, blaasontsteking, infecties, huidklachten, candida, etc.

Nano goud
10 ppm Stimuleert aanmaak van dopamine en andere neurotransmitters, remt (auto-immuun) ontstekingen. Werkt regenererend op DNA en RNA, bevordert (zenuw)geleiding. Stimuleert hormoonproductie, boost collageen.
In te zetten bij: verslavingen (suiker, chocola, alcohol, drugs), neerslachtigheid, reumatische klachten, auto-immuunaandoeningen, zenuwaandoeningen, anti-aging-remedie en hormonale klachten.

Nano platina
10 ppm Bevordert coördinatie tussen linker- en rechterhersenhelft en harmonisatie van hersengolven. “Denken en gevoel bij elkaar brengen”. Heeft regenerende werking op neurotransmitters, hormoonklieren en (hart)weefsel. Stimuleert thymusklier.
In te zetten bij: dyslexie, ADD, ADHD, verlaagde afweer, stemmingswisselingen en verstoorde hormoonhuishouding.


NANO BASISMINERALEN

Nano magnesium
Essentieel voor energiehuishouding, gezond botmatrix en
35 ppm: ‘sensitive’ ontspanning van spieren en zenuwen. Ondersteunt bloedsuikerspiegel en hersenstofwisseling. Draagt bij aan een gezonde bloeddruk.
In te zetten bij o.m. krampen, trillende oogleden, spierpijn.
70 ppm: ‘extra sterk’ concentratiestoornissen, PMS, angst, depressie, slapeloosheid, stress, hoge bloeddruk en chronische rugklachten. Kan verlichting geven bij tinnitus. Dé vorm van magnesium bij zenuwaandoeningen.

Nano zink
20 ppm/ Zink is nodig voor de opbouw van eiwitten, groei en koper 2 ppm vernieuwing van weefsel. Het is een krachtige antioxidant (SOD), werkt anti-viraal en immuun versterkend. Tevens van belang voor een goede concentratie.

Nano zink
20 ppm Koper werkt samen met zink en is nodig voor gezonde botten, kraakbeen en bindweefsel, ijzermetabolisme en pigmentatie van haar en huid.
In te zetten bij: virusinfecties, auto-immuunaandoeningen, huidproblemen, leaky gut, oogklachten, prostaatklachten, grijze haren, brandwonden, groeiachterstand, smaak en reukverlies en zwangerschapswens (man).

Nano
ijzer 25 ppm IJzer is nodig voor groei en de opbouw van hemoglobine dat zorgt voor zuurstoftransport. Speelt daardoor een belangrijke rol in de energiehuishouding, gezonde gelaatskleur, warmteregulering en cognitieve functies. Ook werkt het als PH buffer.
In te zetten bij: bloedarmoede, verstoring van cognitieve functies, vermoeidheid met bleekheid en of koude handen en voeten.
Nano ijzer kan niet stapelen en vormt dus geen gevaar voor toxische belasting.


SPECIALITEITEN

Okinawa zeekoraalmineralen:
Poeder van gefossiliseerd zeekoraal, op te lossen in water. Samenstelling is bijna identiek aan het menselijk bot. Bevat calcium en magnesium in de natuurlijke verhouding van 2:1 met meer dan 76 aanvullende spoorelementen. Biologische beschikbaarheid van 80% in 20 minuten door ionisatie na aanraking met water.
In te zetten voor gezonde botten en tanden en het verbeteren van zuur/base evenwicht. Bevordert gezonde darmflora door basisch effect op de darminhoud en impuls van prikkeloverdracht. Bevordert helderheid van geest. Belangrijk bij zwangerschap om zwangerschapsmisselijkheid en –vergiftiging te voorkomen.

Indium:
Spoorelement dat de hypofyse en hypothalamus reguleert. Verbetert de absorptie van alle andere mineralen en sporenelementen in het lichaam.
In te zetten bij verstoorde mineraalhuishouding (osteoporose, broze nagels, verzuring) Hormonale klachten zoals verstoring van de schildklier, PMS, vruchtbaarheidsproblemen en overgangsklachten. Kaalheid (bij mannen).

Kom in contact met ons

Stuur ons uw bericht en wij reageren zo snel al mogelijk. U kunt ons ook telefonisch benaderen op telefoonnummer: 0655 838 000.

6 + 12 =