Welkom in de Healy World

Wie vindt het niet geweldig om zich gezond en goed te voelen! Per slot van rekening is een gezond lichaam en een gezonde geest waarschijnlijk het belangrijkst voor geluk en levenskwaliteit!

Maar gezondheid mag je niet als vanzelfsprekend beschouwen, en bovendien betekent gezondheid voor iedereen iets anders: ben je op zoek naar alternatieve manieren om pijntjes of ongemak te verbeteren? Of wil je de balans tussen je lichaam, geest en ziel herstellen? Meer vreugde en vitaliteit ervaren en je gevoel van welzijn te verbeteren?

We hebben Healy gecreëerd om je te helpen bij het bereiken van deze doelen. Healy met de TimeWaver-technologie is een medisch pro­duct voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daar- mee verbonden slaapstoornissen, dat op het lichaam kan worden gedragen. Het apparaat is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties.

Healy is een hoogwaardig medisch technologieproduct, dat volledig in Duitsland werd ontwikkeld. Het apparaat is bedacht en ontworpen in samenwerking met artsen en therapeuten, gebaseerd op hun praktijk en ervaring.

Meer informatie over de Healy [PDF]

Kom in contact met ons

Stuur ons uw bericht en wij reageren zo snel al mogelijk. U kunt ons ook telefonisch benaderen op telefoonnummer: 0655 838 000.

4 + 12 =