Natuurlijk ontgiften met vulkanische mineralen

Natuurlijk ontgiften met Zeoliet

Zeoliet is er om de lever te ontlasten door het ontgiften van het darmkanaal door middel van binding van kwik, lood, cadmium, aluminium, ammonium en histamine.

Zeoliet potjesWaarom ontgiften?
Met onze huidige voeding voorzien we het lichaam helaas niet alleen van waardevolle stoffen zoals vitaminen en mineralen, maar nemen we ook stoffen op die in bepaalde hoeveelheden onze gezondheid kunnen schaden.

Tot deze stoffen behoren milieuverontreinigende stoffen, zoals zware  metalen, aluminium en ammonium, die via de lucht, het water en de bodem in het voedsel kunnen terechtkomen. Deze stoffen hebben de onaangename eigenschap dat ze zich ophopen in de voedselketen. Bovendien zijn deze stoffen te vinden in onze leef- en werkomgeving, zoals bij voorbeeld in: geneesmiddelen, cosmetica, huishoudchemicaliën, stof, dampen, verf, vernis etc.

Ontgiften op natuurlijke wijze ‐ om uw gezondheid te beschermen!
Zeoliet is een natuurlijk medisch product gemaakt van een onverteerbaar natuurlijk mineraal waarvan het percentage clinoptiloliet 84 % is. Dit zeoliet kan schadelijke stoffen in het maagdarmkanaal binden als een spons en op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd. De aan zeoliet gebonden verontreinigingen worden met de ontlasting via de darmen binnen ca. 24 uur op natuurlijke wijze uitgescheiden zonder de stofwisseling te belasten. De werking van dit medisch- en CE goedgekeurde product  Zeoliet is gebaseerd op de speciale eigenschap om schadelijke stoffen die
zich al in het spijsverteringsstelsel bevinden te binden en zo de  lichaamseigen organen die van nature ook ontgiften te ontlasten. Zo komen niet alleen minder giftige stoffen in het lichaam, maar kunnen ook reeds bestaande schadelijke stoffen worden geëlimineerd door de osmotische  gradiënt en door het vloei evenwicht van het levende organisme.

Het principe van het ontgiften
Het natuurlijke mineraal zeoliet is een medisch hulpmiddel en heeft onder andere de bijzondere eigenschap dat het schadelijke stoffen bindt door selectieve ionenuitwisseling en adsorptie, zoals aluminium (Al3+), lood (Pb2+), kwik (Hg2+), cadmium (Cd2+), ammonium (NH4+) en histamine (C5H9N3)

Schema voor selectieve ionenuitwisseling:

Waarom zou je het Zeoliet mineraal toepassen?
Het natuurlijke mineraal zeoliet (clinoptiloliet) wordt al sinds de oudheid gebruikt voor natuurlijke ontgiften en staat bekend om zijn effectieve  vervuilingsbindende eigenschappen (adsorptie). Zo werd de ontplofte kernreactor in Tsjernobyl bijvoorbeeld begraven met 22.000 ton clinoptiloliet
Zeoliet en veilig gemaakt voor de straling. Zeoliet in apothekers kwaliteit, getest, CE gecertificeerd en gecontroleerd als medisch hulpmiddel door een door de Duitse staat goedgekeurde aangemelde instantie. Dit ultra fijne Premium poeder kwaliteit is CE en medisch goedgekeurd en in 30 micrometer leverbaar in Miron violet glas UV bestendige potten van 110 gram en van 250 gram.

Poeder, ultrafijn poeder of capsules
Wij bieden zeoliet aan in korrelgrootte van 30 micrometer fijn of 10 micrometer ultrafijn poeder. Dit geeft het eveneens partikelvrije, ultrafijne poeder een nog groter oppervlak voor het binden van schadelijke stoffen. Daarom kan het ook minder gedoseerd worden dan het grovere poeder. Deze Ultra-fijne Premium poeders zijn volledig zonder “kruimelgevoel” en zijn zo fijn dat men het gevoel heeft dat ze zich direct oplossen.

Het standaard poeder en het ultrafijne poeder zijn beide geschikt voor inwendig en uitwendig gebruik en kunnen gemakkelijk in water worden opgelost.

Capsules zijn ook leverbaar en zijn gemakkelijk te doseren en door hun eenvoudige en praktische toepassing zijn ze de ideale metgezellen voor onderweg, bijvoorbeeld tijdens het reizen of het sporten. De capsule omhulsels openen zich in de maag, waardoor het effect van het eerder ingekapselde mineraal vanuit de maag zijn werk kan beginnen. Onze capsule omhulsels zijn puur plantaardig (veganistisch) en de inhoud zonder enige toevoeging of bijmenging.

Doseringsvoorbeelden
Een toepassing van het mineraal kan naar gelieve worden uitgevoerd over dagen, weken of maanden, afhankelijk van de wensen. De fijne poeders en ultrafijne poeders kunnen gemakkelijk in water opgelost worden, van  brijachtig tot dun vloeibaar. Het gebruik van een garde of een roerstaaf kan nuttig zijn bij het roeren en vermengen van het fijne zeoliet poeder in water. Zeoliet lost niet op in het water.

Voor een extra boost is H2 Hydrogeen/ waterstof water zeer  aanbevelingswaardig en versnelt het Detox proces met een factor 2 tot 3 x sneller, maar pas op a.u.b. geen mineraal zeoliet stof inademen! Dat is slecht voor de longen. De dosering wordt individueel afgestemd en langzaam opgedronken in kleine hoeveelheden.

Inname: afhankelijk van de behoefte zijn bijvoorbeeld:
Poeder ultrafijn: naar behoefte 1 tot 3 maal daags 1 theelepel voor elke maaltijd.
Capsules: 1 tot 3 maal daags 1 tot 2 capsules naar behoefte voor elke maaltijd.

Inname voorkeurstijden:
Professor Dr. Karl Hecht van de Charité / Humboldt universiteit in Berlijn voor experimentele en klinische pathologische Psychologie en  Neuropsychologie beveelt aan om de inname van het zeoliet bij mensen chrono biologisch op de navolgende tijden van de dag bij voorkeur in te nemen:
Tussen 6 en 8 uur ’s morgens, tussen 13 en 15 uur ’s middags en tussen 18 en 20 uur ’s avonds en voor de nacht rond 22 uur.

Wisselwerkingen met andere middelen.
Na inname van andere middelen zoals medicijnen is een tijdsafstand en tussen pauze van 2 uur een altijd veilige tijdspanne. Alhoewel het niet  bekend is dat dit mineraal zeoliet bijwerkingen heeft op het gebruik van medicijnen.

Ook tijdens de inname van Zeoliet dient u zich te onthouden van  alcoholische, cafeïne en koolzuurhoudende dranken en zuurhoudende dranken als grapefruit, sinaasappelsap, citroen- en ananassap.

Meer informatie over natuurlijk ontgiften met vulkanische mineralen

Kom in contact met ons

Stuur ons uw bericht en wij reageren zo snel al mogelijk. U kunt ons ook telefonisch benaderen op telefoonnummer: 0655 838 000.

15 + 13 =